Familie vakantiehuis Buitenplaats Berg en Bos – verrassend veelzijdig genieten

Aan de rand van de Overijsselse natuurparel ‘De Lemelerberg’ kunt u genieten van een heerlijk verblijf in Buitenplaats Berg en Bos. Onze vrijstaande vakantiehuizen zijn omringd door bomen en bossen. Optimale privacy dus. En of u nu uw familie vakantiehuis in Overijssel bezoekt tijdens de zomer, winter, lente of herfst: ieder seizoen verrast De Lemelerberg u met zijn veelzijdigheid.

Uw 6- tot 10-persoons familie vakantiehuis middenin de natuur

U kunt kiezen uit 5 soorten vakantiewoningen, geschikt voor 6 tot 10 personen. Het wooncomfort is vertrouwd hetzelfde, de indeling net wat anders. Zo beschikt ieder familie vakantiehuis over een royale woonkamer en compleet ingerichte keukenhoek.

Bossen en bomen die onze vrijstaande vakantiewoningen omringen, garanderen natuurlijke privacy. De huizen zijn dan ook zeer geschikt voor rustzoekers, een familieweekend of gezellig uitje met twee gezinnen. In de riante tuin met terras en tuinmeubilair kunnen kinderen ongestoord spelen in de buitenlucht. Op koude dagen houdt de centrale verwarming u warm. En met de gratis wifi in de vakantiewoningen kunt u een uitje in de prachtige omgeving plannen!

Gemak en plezier bij Buitenplaats Berg en Bos

Tijdens uw verblijf in Buitenplaats Berg en Bos mag het u aan niets ontbreken. Bij de receptie met informatiebalie vertellen onze medewerkers u graag meer over de mogelijkheden voor uw verblijf. De speeltuin, tafeltennistafel en jeu-de-boules baan op ons park zorgen voor urenlang vertier bij kleine vakantiegangers. En onze eigen boodschappenservice bezorgt eten en drinken aan uw voordeur!

Benieuwd naar welk familie vakantiehuis beschikbaar is? Neem contact op met onze medewerkers en we helpen u graag verder!

6 persoons villa, type a 6 persoons villa, type b
8 persoons villa, type a 8 persoons villa, type b
10 persoons villa