Genieten van een particulier vakantiehuis: Buitenplaats Berg en Bos

Aan de rand van het prachtige Overijsselse natuurgebied ‘De Lemelerberg’ ligt het rustieke Buitenplaats Berg en Bos. Bij onze riante, particuliere vakantiehuizen ervaart u de vrijheid van natuurlijke privacy. Ideaal voor een gezellig uitje met uw gezin of vrienden. Ook voor sportievelingen is Buitenplaats Berg en Bos een geliefde pitstop: even bijkomen van die peddeltocht op de Vecht, verre wandeling bij de Lemelerberg of dat mountainbikeparcours over de Sallandse Heuvelrug… Met een particulier vakantiehuis van Berg en Bos geniet u het hele jaar door van een natuurlijk avontuur.

Particulier vakantiehuis: met liefde onderhouden

Bij Buitenplaats Berg en Bos vindt u 5 soorten vakantiewoningen, geschikt voor 6 tot 10 personen. De particuliere eigenaren van deze huizen willen u laten genieten van de schitterende omgeving en hun luxe woningen. Ze onderhouden hun huis en tuin zelf met liefde. U kunt er dan ook op vertrouwen dat Buitenplaats Berg en Bos voelt als ‘een tweede thuis’.

In een particulier vakantiehuis ontbreekt het u aan niets…

Ieder particulier vakantiehuis is met smaak, maar tegelijkertijd praktisch ingericht. De één met een prachtig zitje in de tuin met weids uitzicht op de weilanden, waar u ’s avonds geniet van de ondergaande zon. Een ander met mooie trampoline voor de (klein)kinderen. Sommige woningen op ons vakantiepark zijn daarnaast geschikt voor mindervaliden. En door aanvullende voorzieningen van Buitenplaats en Berg ontbreekt het u aan niets!

Uw trouwe viervoeter of andere dierenvriend kunt u niet meenemen: Buitenplaats Berg en Bos staat geen huisdieren toe in haar woningen.

Onze medewerkers helpen u verder!

Benieuwd naar welk particulier vakantiehuis beschikbaar is? Of hoe kunnen we u verder helpen? Neem contact op met onze medewerkers, of breng een bezoekje aan de informatiebalie op het park!